Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 04. 2013. 08:53   >>  09:39

NBA

Boš predvodio Majami, Njujork dominira na Atlantiku

Majami je, i pored neigranja Lebron Džejmsa i Dvejn Vejda,savladali San Antonio na gostovanju 88:86. U derbiju Istoka, Njujork savladao Boston.

Odsustvo povrijeđenih Lebrona i Vejda iskoristio je Kris Boš, koji je trojkom dvije sekunde prije kraja donio pobjedu aktuelnom šampionu.Boš je u Teksasu postigao 23 poena, a njegov saigrač Rej Alen ga je pratio sa 14. U ekipi Sparsa istakao se Dankan sa 14 poena i 12 skokova.

Do kraja regularnog dijela je preostalo devet mečeva, a Majami je, sa četiri pobjede prednosti, prakično osigurao prvu poziciju u plej ofu, tako da će u eventualnom velikom finalu imati prednost domaćeg terena.

Njujork ima najbolju sezonu u zadnje dvije decenije, a u duelu sa Bostonom potvrdili su dominaciju na Atlantiku. To je osma uzastopna pobjeda Niksa, 46. u sezoni.

Karmelo Entoni je ubacio 24 poena, koliko i Pol Pirs na drugoj strani, ali su domaćini jednostavno imali više raspoloženih igrača.

Bulsi su tokom tri četvrtine jurili prednost Detroita, na kraju su stigli i deficit od 12 razlike i dobili meč.

Vašington je savladao Toronto, zahvaljujući povratniku Bredli Bilu, koji je upisao 24 poena. Tim iz glavnog grada će ostati bez plej ofa, ali pokušava da stigne do devete pozicije na Istoku, što bi bila polazna tačka za sljedeću sezonu.

Hornetsi su slavili protiv Kavsa u meču koji nije imao značaj ni za jedne ni za druge. Plej Nju Orleansa Grejvs Vaskez postigao je 25 poena, a u ekipi Klivlenda najbolji je bio Kajri Irving 31 poenom.

Rezultati:

San Antonio - Majami 86:88

Vašington - Toronto 109:92

Nju Orleans - Klivlend 112:92

Njujork - Boston 108:89

Čikago - Detroit 95:94

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније