Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 12. 2014. 09:47 >> 09:43

DOBAR I VUČEVIĆ

Mirotić odličan u pobjedi Čikaga

U jednoj od interesantnijih noćašnjih utakmica NBA, Čikago je, u gostima savladao Memfis sa 103:97. Goste su predvodili Batler i Mirotić, sa 31, odnosno 27 ubačenih poena.

Mirotić je, za 30 minuta koliko je proveo u igri, upisao i osam skokova, asistenciju i blokadu.

Uprkos porazu Orlanda, Nikola Vučević je imao uspješno veče - za 34 minuta je postigao 16 poena, a upisao je i devet skokova i tri asistencije.

Najbolja utakmica odigrana je u San Antoniju, gdje su domaći Sparsi dočekali Portland. Iako bez Tonija Parkera, od Sparsa se očekivala pobjeda u ovom meču i do nje bi vjerovatno stigli da u redovima provinika nije briljirao Damian Lilard koji je ubacio čak 43 poena i to za 53 minuta provedena na parketu!

Naime, Toronto i San Antonio odigrali su čak tri produžetka tako da je utakmica protekla u dinamičnom ritmu iz kojeg je kao pobjednik na kraju izašao gostujući tim. Bilo je 129:119 za Portland koji je tako upisao četvrtu uzastopnu pobjedu. 

Oldridž je u redovima pobjedničkog tima ubacio 32 poena, dok je sa istim učinkom kod domaćih prednjačio vremešni Tim Dankan.

Oklahoma je, bez Duranta, uspjela da slavi na gostovanju kod Lejkersa. Bilo je 104:103. Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Vestbruk i Džekson sa 31, odnosno 25 poena. Dejvis je sa 18 predvodio poraženi tim.

 

Rezultati:

 

Orlando - Juta Džez 94:101

Filadelfija - Šarlot 91:109

Boston - Minesota 114:98

Detroit - Toronto 100:110

Majami - Vašington 103:105

Memfis - Čikago 97:103

San Antonio - Portland 119:129 prod

Los Anđeles Lejkersi - Oklahoma 103:104

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније