Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92/Tanjug ]

21. 12. 2014. 22:24 >> 22:22
1

ZNAČAJNA POBJEDA

Jovović: Bili smo silno motivisani

Trener košarkaša Budućnosti Igor Jovović rekao je da je njegov tim zasluženo pobijedio Partizan u Beogradu, u utakmici 13. kola regionalne Jadranske lige.

Podgoričani su u Pioniru slavili rezultatom 72:61 i skorom 11-2 ostali najbliži pratilac vodeće Crvene zvezde.

"Čestitam ekipi na velikoj i značajnoj pobjedi, pripremili smo adekvatno za utakmicu. Znali smo kakva nas atmosfera čeka i da moramo da budemo psihološki mirni. U momentima kada se protivnik vraćao bili smo staloženi, nijesmo paničili i zasluženo smo osvojili bodove. Bili smo silno motivisani jer smo prethodno izgubili od Cedevite u Podgorici. Partizan ima kvalitet i diže se kako vrijeme prolazi", rekao je Jovović na konferenciji za novinare. 

Plejmejker Podgoričana Omar Kuk istakao je da je njegov tim zabilježio važnu pobjedu, posebno nakon poraza od Cedevite u Morači. 

"Bila je ovo teška utakmica. Znali smo da će atmosfera biti luda, Partizan ima veliku istoriju i tim, kao i trenera. Igrali smo na pravi način, ovo je velika pobjeda za nas", zaključio je Kuk.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније