Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 12. 2014. 22:32 >> 22:33

13. UZASTOPNA POBJEDA

Zvezda slavila u Skoplju i oborila rekord

Crvena zvezda je nakon mnogo muke slavila na gostovanju MZT-u 79:76, čime je postala rekorder po broju uzastopnih pobjeda u regionalnom takmičenju (13). Crveno-bijeli su tako ostali jedina ekipa sa stopostotnim učinkom, dok su Makedonci pretrpjeli i deveti poraz i ostali pri dnu tabele. Prethodni rekord je držala Olimpija sa 12. uzastopnih pobjeda.

Zvezda je sjajno otvorila meč, , na poluvremenu je imala čak 20 poena prednosti (55:35), ali je u nastavku uslijedio veliki pad.

Beograđani su previše komotno krenuli u nastavku, što su domaći iskoristili i malo po malo, topili prednost crveno-bijelih.

MZT je čak početkom posljednje dionice uspio i da povede 64:63!

Ali, Zvezda se trgla, postigla dva vezana pogotka, preko Mitrovića i Blažiča, vratila vođstvo i do kraja nije dozvolila domaćinu da zaprijeti.

Maik Cirbes je večeras bio najefikasniji u Zvezdi sa 13 poena, a Vilijams i Mitrović su upisali po 12.

U MZT-u najzapaženiji bili  Aleksandar Cvetković sa 19 i Predrag Samardžiski sa 17 poena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније