Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 02. 2013. 16:27 >> 16:27

EVROLIGA

Rudi Fernandez MVP kola

Košarkaš madridskog Reala Rudi Fernandez najkorisniji je igrač šestog kola Top 16 faze Evrolige.


Fernandezu je ovo treći put da bude igrač kola, čime se izjednačio sa Bobijem Braunom iz Sijene.

Španski košarkaš je u pobjedi Reala protiv CSKA (86:78), postigao 20 poena, uz 13 skokova i pet asistencija i imao je  indeks korisnosti 34.

U šestom kolu najefikasniji je bio njegov saigrač Džejsi Kerol sa 31 poenom, Šerod Ford iz Brose Basketa je prvi skakač sa 14 uhvaćenih lopti, dok je Dimitris Dijamantidis imao devet uspješnih asistencija.

Na listi najkorisnijih igrača sezone prvi je Bobi Braun koji prosječno bilježi 19.88 indeksnih poena, drugo mjesto zauzima Nenad Krstić iz CSKA (17.93), a treće njegov saigrač Viktor Krijapa (17.25).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније