Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 04. 2013. 10:07   >>  10:07

NBA

Entoni srušio Majami, sa 50 poena

Njujork je slavio na Floridi sa 102:90, Lejkersi su bili ubjedljivi protiv Dalasa – 101:81, a u trećem meču večeri Vašington je dobio Čikago sa 90:86.

Majami je i protiv Njujorka igrao bez LeBrona Džejmsa, Dvejna Vejda i Čalmersa, ali Niksi su to, za razliku od San Antonija, iskoristili.

Karmelo Entoni je iskoristio odsustvo Džejmsa i sa 50 poena odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri.

Entoni je imao i sjajan šut – 7-10 za tri poena i 7-8 sa linije slobodnih bacanja. Džej Ar Smit dodao je 14, a Felton 10 poena. U Majamiju, Kris Boš je imao 23 poena i 6 skokova, a Majk Miler 18 peona.

Kobi Brajant je, protiv Dalasa, stigao do 19. tripl-dabla u karijeri.

Legenda Lejkersa je meč završio sa 23 poena i po 11 skokova i asistencija. Dvajt Hauard je takođe bio odličan sa 24 poena i 12 skokova, kao i Pau Gasol sa 14 poena, 10 skokova i 6 asistencija. U Dalasu, Kejman je postigao 14 poena, Mejo 12, a Novicki 11 uz 5 skokova i 6 asistencija.

Drugu pobjedu u nizu ostvario je Vašington, koji je predvodio Džon Vol. On je protiv Čikaga postigao 27 poena, uz 8 skokova i 9 asistencija.
Za Čikago Karlos Buzer dao je 19 poena i 12 skokova, Nejt Robinson  17, a Deng i Batler po 13 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније