Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 04. 2013. 10:34   >>  10:39 1

BROJ 34

VIDEO: Lejkersi povukli Šekov dres

Los Anđeles Lejkersi povukli su dres Šekila O’Nila, sa brojem 34, na poluvremenu utakmice protiv Dalasa.

 

O’Nil je još jednom pokazao svoju veličinu i posvetio je veče pokojnom vlasniku Lejkersa Džeriju Basu. Popularni Šek posebno se zahvalio i najpoznatijem i najvjernijem navijaču Lejkersa - oskarovcu Džeku Nikolsonu.

„On je najdarovitiji primjerak kojeg sam vidio da igra ovu igru. Ono što smo zajedno napravili je istorija“, rekao je Kobi Brajant, u pripremljenom videu.

O'Nil je za Lejkerse igrao osam sezona, u periodu od 1996. do 2004. Ekipa je u tom periodu osvojila tri titule, u četiri NBA finala.

Ovo je ostvarenje sna. Ovo je blagoslov. Nijesam ovo sam uradio sam. Imao sam veliku pomoć saigrača, sjajne organizacije, porodice Bas i Fila Džeksona“, rekao je Šek na konferenciji i dodao da će ukoliko bude izabran u Kuću slavnih, tamo otići kao član Lejkersa.

Njegov broj 34 visiće pod svodovima Stejpls Centra pored dresova Džerija Vesta (44), Vilta Čembrlena (13), Eldžina Bejlora (22), Karima Abdula-Džabara (33), Džejmsa Vortija (42), Gejla Gudriha (25), Džamala Vilksa (52) i Medžika Džonsona (32).

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније