Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 01. 2015. 09:59 >> 09:55

INCIDENT U BRUKLINU

Umalo tuča Garneta i Hauarda

Hjuston je u Bruklinu došao do sigurne pobjede (113:99), a ključni momenat meča dogodio se već u prvoj četvrtini kada su domaći Netsi ostali bez iskusnog Kevina Garneta.

Nakon što je prekinuta akcija Rokitsa, pod košem domaćih došlo do guranja, Garnet je prvo rukom udario Dvajta Hauarda, a on mu je odgovorio istom mjerom. To je još više razbjesnilo Garneta, koji je prvo loptom gađao suparničkog centra, a potom ga i udario glavom.

Tu nije bio kraj, pošto je Hauard pokušao da mu uzvrati desnom rukom, prije nego što su saigrači uspjeli da ih razdvoje. Stvorila se gužva u koju su se umiješali svi igrači, umao je došlo do masovne tuče, ali je bilo više smirenijih glava.

Sudija je procijenio da je Garnet kriv za incident, pa ga je isključio, a bez njega Bruklin nije imao šanse. Sigurno da će iskusna zvijezda Netsa biti dodatno kažnjena, a i Hauard bi mogao da očekuje naknadnu kaznu.

Čelnici NBA lige trebalo bi da se po tom pitanju oglase u utorak u toku dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније