Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 01. 2015. 18:15   >>  18:23 1

SPEKTAKL U MORAČI

Radonjić: Prilika za lepršavu košarku

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić najavio je sjajnu košarkašku predstavu na gostovanju Budućnosti u okviru 19. kola ABA lige. Tradicija je na strani Budućnosti, pošto su crveno-bijeli u "Morači" posljednji put slavili u maju 2004. godine.

“I nas i Budućnost čeka dobar meč. Ovo će biti dobra prilika da vidimo lepršavu igru i da uživamo u lijepoj predstavi. Budućnost za sada igra izvanrednu sezonu i ima samo tri poraza. Sa druge strane, mi smo takođe u dobroj situaciji što se tiče Jadranske lige”, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezde stiže u Podgoricu samo tri dana poslije gostovanja Barseloni u okviru Evrolige, a Radonjić ističe je u "Morači" uvijek teško, bez obzira gdje se Budućnost nalazi na tabeli.

"Poslije Barselone igramo jedan meč koji shvatamo jako ozbiljno. "Morača" je težak gostujući teren i niko lako ne može da pobijedi u Podgorici. Postoji duga tradicija vezana za to koliko nijesmo slavili ovdje, ali mislim da nije adekvatna situacija da se priča o tome. Jednostavno, možemo reći da nas očekuje dobar meč i da svi treba da uživamo u pravom spektaklu”, naglasio je Radonjić.

Strateg Zvezde smatra da će ključ pobjede biti u zaustavljanju Kuka i Rejnoldsa...

“Budućnost je u dobroj formi. Mislim da ključ pobjede nije zaustaviti samo Kuka i Rejnoldsa, jer i Šehović igra izvanredno. Unutrašnja linija im je dobra i imaju dug roster. Želimo da igramo dobro, ali razmišljamo i o Albi”, istakao je Radonjić.

Svaki meč protiv Budućnosti nosi posebnu emociju, kada je u pitanju Radonjić, s obzirom na to da je u redovima Podgoričana kao igrač i trener ostavio dubok trag.

“Normalno da ima emocija. Takav sam, ali generalno mislim da bi se bilo ko, da je trenutno na mojoj poziciji, ponašao isto ovako. Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru”, zaključio je Radonjić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније