Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 01. 2015. 21:23   >>  21:45

"IGRAČIMA NAJTEŽE"

Vitkovac: Poslije ovoga, možemo samo bolje

Budućnost je večeras u dramatičnom finišu ispustila pobjedu protiv, ove sezone neprikosnovene, Crvene zvezde. Centar "plavih" Čedomir Votkovac nakon meča je poručio da je svjestan da je navijačima žao zbog načina na koji su poraženi, ali istakao da je igračima najteže.

"Nesrećno smo poraženi. Pokazali smo odličnu partiju protiv odličnog protivnika i da smo slavili bilo bi potpuno zasluženo. Dokazali smo da rastemo kao ekipa, a poslije ovoga možemo samo bolje. Znam da je svima žao, ali nama je najžalije", izjavio je Vitkovac za TVCG.

Poraz u zadnjim momentima u veoma napetom meču može se odraziti na ekipu u narednom periodu. Ipak, Vitkovac je poručio da će dobra igra u večerašnjem meču biti dodatni impuls u nastavku sezone.

"Mislim da utisak koji smo ostavili večeras daje nadu da možemo da igramo na ozbiljnom novou", kazao je on.

Naredni meč košarkaši Budućnosti igraju u Eurokupu protiv kvalitetne ekipe Dinama Sasarija u gostima, a već sjutra putuju za Italiju.

"Cijelu sezonu igramo dvije utakmice nedjeljno. Jeste da sada imamo dan manje za odmor, ali mislim da ćemo smoći snage i da ćemo pokazati inat i odigrati dobar meč", poručio je Vitkovac.

Boban Marjanović iz Crvene Zvezde istakao je da je njegov tim imao sreće.

""Budućnost je večeras pružila izuzetan otpor. Znali smo da u "Morači" igraju odlično. Imali smo sreće u posljednjem napadu, što smo uspjeli da uhvatimo loptu. Utakmica je bila izvanredna za sve gledaoce, a i sljedeća protiv Budućnosti će biti teška", izjavio je Marjanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније