Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 01. 2015. 20:44 >> 20:46
2

OPROŠTAJ TEODA

Sutjeska u drugoj fazi Balkanske lige

Košarkaši Sutjeske pobijedili su večeras u Tivtu ekipu Teoda 90:82 (25:28, 18:17, 25:15 i 22:22), u utakmici desetog kola A grupe Balkanske lige. Treći crnogorski predstavnik u tom takmičenju, barski Mornar, pretrpio je poraz u rumunskoj Krajovi.

Sutjeska je tom pobjedom, četvrtom u grupi, izborila plasman u drugu fazu regionalnog takmičenja. S druge strane, Teodo je doživio peti poraz i završio nastup u Balkanskoj ligi ove sezone.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Radosav Spasojević i Aleksa Ilić sa po 15, dok je Nikola Pavlićević postigao 13 poena.

U tivatskom timu najbolji je bio Marko Mijović sa 17, dok je Aron Mičel meč završio sa 14 koševa.

Poraz Mornara u Krajovi

Košarkaši Mornara poraženi su večeras u Krajovi od istoimenog rumunskog tima 75:63 (24:9, 14:22, 22:18 i 15:14), u utakmici posljednjeg, desetog kola B grupe Balkanske lige.

Barski tim ranije je obezbijedio nastavak takmičenja, a nastup u grupi završio je sa po četiri pobjede i poraza.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je upisao četvrti trijumf, bio je Amerikanac Trevis Buriu sa 20, dok je Đorđe Mićić ubacio 16 poena.

U barskom timu najbolji je bio Ivan Jelenić sa 15, dok je poen manje postigao Semjuel Kolmen.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније