Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 01. 2015. 20:41 >> 21:12
6

UGROZILI DRUGO MJESTO

Mega nadigrala Budućnost

Mega Leks je savladao Budućnost lakše nego što to rezultat govori 96:84, pa su Podgoričani ozbiljno ugrozili drugo mjesto, jer sada imaju samo pobjedu više od Cedevite.

Budućnost je bolje krenula, pa je brzo bilo plus 11 za Podgoričane (22:11). Međutim, tada se razigrao Kešelj, pa je Mega do kraja uvodne dionice prišla na minus 2 (26:28).

U drugom periodu igralo se koš za koš, ali je drugi dio te dionice donio jbolju igru momaka Dejana Milojevića koji su nakon prvih 20 minuta vodili sa tri razlike (45:42).

Početak druge četvrtine obilježio je Danilo Nikolić koji je postigao pet veznaih poena, na to se nadovezao i Dejan Musli, pa je srpski tim stigao do dvocifrenog vođstva (59:44).

Budućnost nije uspjela da se oporavi, pa je Mega-Leks na kraju treće dionice imao 22 poena prednosti (72:50).

Pokušali su "plavi" u posljednjih 10 minuta da se vrate, ali bilo je kasno. Mega je uvijek imala odgovor i čuvala dvocifrenu prednost, sve do konačnih 96:84.

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Musli sa dabl-dabl učinkom, 25 poena i 12 skokova, 18 ije dodao Kešelj.

U podgoričkoj ekipi istakao se Šehović sa 23 poena, Kuk je imao dabl-dabl učinak od 12 pogodaka i 10 asistencija, a Planinić i Rejnolds su postigli po 16 poena.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније