Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 02. 2015. 17:49 >> 17:50

NEĆE DA RIZIKUJE

Vejd definitvno propušta Ol-star

Košarkaš Majamija Dvejn Vejd povukao se sa "Ol star" NBA utakmice jer želi da sačuva zdravlje za drugi dio sezone. Vejd nije igrao od kada je istegao tetivu desne noge 27. januara, nedugo pošto je riješio probleme s lijevom tetivom.

Kako dalje prenosi Beta, čuveni bek je propustio posljednjih šest utakmica Majamija, a neće igrati ni protiv Klivlenda, što je posljednja utakmica Hita pred "Ol star" pauzu.

"Najpametnije je da pustim nekog drugog da dođe i uživa u čarima Ol-star vikenda. Dugujem navijačima Hita da bar prvo zaigram u dresu našeg kluba, a onda da odigram nekoliko minuta na Ol-staru", rekao je Vejd.

Komesar lige Adam Silver otkrio je da će Kajl Korver iz Atlante biti zamjena za zvijezdu Hita u timu Istočne konferencije. Vejd je, međutim, rekao da bi najbolji izbor umjesto njega bio Brendon Najt iz Milvokija, koji je rođen u Majamiju. Korver je već učesnik Ol-stara pošto će nastupati u takmičenju šutiranja trojki.

On je četvrti igrač Atlante u timu Istoka, čime je izjednačen rekord. Hoksi su ubjedljivo prvi tim na Istoku.

U Majamiju se nadaju da će Vejd biti potpuno spreman da igra kada tim 18. februara bude nastavio da trenira, kao i da će biti u timu za meč protiv Njujorka 20. februara.

Vejd je titulu prvaka osvajao tri puta, a učesnik Ol-stara je bio u svakoj od posljednjih 11 sezone, dok je 2010. bio najkorisniji igrač (MVP).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније