Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2015. 17:47 >> 17:48

TELETOVIĆ PORUČIO

Moje stanje nije tako strašno

Mirza Teletović se u svom domu u Njujorku oporavlja od plućne embolije i vjeruje da će se što prije vratiti na parket. U izjavi za Al Džaziru Balkans poručio je da situacija u kojoj se našao "nije tako strašna".

Teletović je opisao kako se osjećao na utakmici sa LA Klipersima, kada je bilo jasno da nešto nije u redu sa njegovim plućima...

"Prvi put u životu mi se desilo takvo nešto. Ostanete bez daha, bez zraka, a teško je funkcionisati i igrati košarku kad vam ne radi 70 posto pluća".

Nakon što mu je ustanovljena plućna embolija, Teletović je krenuo sa oporavkom, a podrška je stizala sa svih strana. As Bruklina je poručio da nije strašno to što mu se događa.

"Mislim da svi malo pretjeruju što se tiče ovog problema. Ja sam, recimo, već nakon tri sedmice počeo da trčim i treniram, te da koristim 70 posto svojih kapaciteta. Radili smo CT snimak pluća, nema više ugrušaka, sve je nestalo za neke četiri sedmice, ali se lijekovi moraju koristiti šest mjeseci, a ako sve bude OK onda i tri mjeseca. Nije to tako strašno", poručio je Teletović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније