Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2015. 14:44 >> 14:48

PEKOVIĆ OČARAN

Garnet nam pokazao put do pobjede

Centar Minesote "Timbervulfsa" Nikola Peković kazao je poslije jutrašnjeg trijumfa nad Vašington "Vizardsima" da je povratak veterana Kevina Garneta unio veliku energiju i entuzijazam u redove "Vukova".

Iako je Garnet, na prvim treninzima po povratku u Mineapolis, držao bukvicu Pekoviću, jer se nije vraćao u odbranu, crnogorski centar ga je u duelu protiv "Čarobnjaka" iz Vašingtona, budno pratio, a povremeno i zbunjeno gledao tokom, može se reći, njegovih predavanja.

Peković je istakao da mu se sviđa takav pristup u igri 38-godišnjeg veterana, koji je u trijumfu učestvovao sa pet poena, osam skokova i dvije asistencije, za skoro 19 minuta provedenih na parketu, a ostatak vremena iskoristio je da što bolje posavjetuje svoje saigrače. 

"Opisao nam je šta treba da uradimo da bismo pobijedili, kao i da se sve svodi na pobjede. Mnogi mladi igrači nijesu bili u takvoj situaciji, tek uče", ističe Peković.

Crnogorski centar otkriva i kako je popularni KG motivisao "Vukove", da tim iz Mineapolisa dođe do tek 13. pobjede u sezoni.

"On nam je pokazao kako velika energija, veliki entuzijazam i sve što mi imamo može da se izrazi na terenu. Gubili smo 18:3, ali nam je on stalno govorio: 'Utakmice se ne dobijaju u prvoj četvrtini'", zaključio je Peković.

Podsjetimo, Minesota je očajno počela duel sa Vašingtonom, jer su gosti vodili sa 18:3, a ekipa iz Mineapolisa praktično nije mogla ništa da pogodi. Međutim, to nije spriječilo "Vukove" da sjajno zaigraju u nastavku utakmice i zgrome "Čarobnjake" 97:77 u noći povratka Kevina Garneta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније