Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2015. 21:43 >> 21:39

EVROLIGA (TOP 16)

Samjuels uništio Nižnji, pobjeda Žalgirisa

Armani je na krilima feneomenalog Samarda Samjuelsa savladao Nižnji u Novgorodu sa – 85:76. Samjuels je zatrpao koš ruskog tima sa 36 poena, a imao je i 9 skokova i 2 asistencije. Žalgiris je lakše od očekivanog savladao Galatasaraj 72:59.

Armani je nakon prvih 20 minuta imao devet poena prednosti 50:41.

Stečenu prednost Italijani su sačuvali i u trećoj dionici, ali su se domaći serijom 8:0 u posljednjem kvartalu vratili u igru.

Međutim, Armani je uspio da sačuva pobjedu u finišu.

U Kaunasu, Žalgiris je već nakon prve četvrtine imao plus 15 (23:8) i bilo je jasno da gosti nemaju šta da traže.

Početkom treće dionice, domaći tim stekao 20 poena prednosti – 44:24 i tada se jedino postavljalo pitanje kojim će rezultatom biti završen duel. Na kraju, Žalgiris je slavio sa 72:59.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније