Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2015. 22:46 >> 22:42

EVROLIGA (TOP 16)

Makabi u finišu slomio PAO, ubjedljvi Real

Makabi je kod kuće savladaoPanatinaikos 73:70, dok je Real u Madridu lako savladao Zvezdu 85:61 u okviru osmog kola top 16 faze Evrolige.

Duel u Tel Avivu odlučila je sjajna odbrana Makabija u finišu utakmice. ’Ponos Izraela’ vodio je tokom cijele utakmice, Panatinaikos je “disao za vratom” rvialu, ali nije mogao do preokreta.

Makabi se ovim trijumfom osamostalio na drugom mjestu na tabeli grupe E sa skorom 6-2, dok je Panatinaikos pretrpio treći poraz u drugoj fazi.

Zvezda je bolje otvorila meč protiv Reala i povela 14:6, ali su se Madriđani brzo vratili u igru, a do kraja prvog poluvremena na krilima  Fernandeza, Rodrigeza i Rejesa, stekli 11 poena prednosti – 40:29.

Zvezda je u trećoj dionici prišla na misu šest, ali je Real dodao gas i nakon trojke Kerola, došao do plus 15 65:50 i lako priveo meč kraju.

“Kraljevski” klub je zabilježio sedum pobjedu, dok je Zvezda pretrpjela sedmi poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније