Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2015. 13:08 >> 13:03

REPEŠA PORUČIO

Sada moramo da se borimo za treće mjesto

Mega Leks je iznenadio Cedevitu u gostima i tako Zagrepčane udaljio od drugog mjesta, uoči početka plej-ofa. Nakon poraza, trener Jasmin Repeša je poručio da njegovom timu ostaje borba za treće mjesto.

"Nemam komentar, izuzev da čestitam Mega Leksu na zasluženoj pobjedi i želim im sreću i dalje", kazao je Repeša čiji tim poslije 23. kola ima učinak 15-8.

Budućnost je druga sa 16-6 i utakmicom manje, a i Partizan je skorom 15-8 i utakmicom manje u igri za drugo mjesto.

"Poraženi smo u teškom trenutku. Htjeli smo da probamo da obezbijedimo drugo mjesto da bismo imali prednost domaćeg terena, a sada moramo da se borimo za treću ili četvrtu poziciju. Trebalo je da pobijedimo Mega Leks i mislim da je otvaranje utakmice bilo kakvo je trebalo da bude. Krajem prvog poluvremena je došlo do opuštanja, oni su došli na dva razlike, a onda preokrenuli na početku drugog poluvremena. Do sada smo često izvlačili utakmice u egalu, ali sada nijesmo uspjeli. Nijesmo ni zaslužili pobjedu jer smo se srećno izvukli Gordićevom trojkom do produžetka", rekao je Repeša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније