Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2015. 19:23   >>  19:17

BIVŠI NBA KOŠARKAŠ

Preminuo Entoni Mejson

Bivši košarkaš Njujork Niksa Entoni Mejson umro je jutros u 48. godini od posljedica srčanog udara, saopštio je danas taj NBA klub.

Mejson, koji je 13 sezona igrao u NBA ligi za šest klubova, doživio je snažan srčani udar ranije ovog mjeseca i poslije 15 dana borbe nije uspio da se oporavi.

Mejson je 1995. godine proglašen za najboljeg šestog igrača NBA lige i za pet godina u Njujork Niksima, pored Patrika Juinga i Čarlsa Oklija, bio je jedan od najzaslužnijih za plasman u finale NBA lige 1994. godine.

Niksi su tada u pet utakmica izgubili od Hjustona. On je 2001. godine bio učesnik "ol-star" utakmice kao član Majamija.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније