Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 03. 2015. 09:31   >>  09:25

NASTAVIO DA REŠETA

Mirotić najefikasniji u pobjedi protiv Tandera

Nikola Mirotić ponovo je nastavio sa fantastičnim partijama u dresu Čikaga. Iako je ovo njegova ruki sezona, rođeni Podgoričanin igra kao da ima višegodišnje iskustvo u najjačoj ligi svijeta. Nikola je bio najefikasniji u pobjedi Čikaga protiv Oklahoma siti Tandera 108:105.

 

Mirotić je za 34 minuta, koliko je proveo u igri, postigao 26 poena, a imao je i osam skokova, dvije blokade i asistenciju.

U pobjedničkom timu istakli su se i Majk Danlivi i Pau Gasol sa po 21 poenom.

U poraženom timu najbolji je bio Raselu Vestbruk, koji je meč završio sa 43 poena, osam skokova i sedam asistencija, i tako prekinuo seriju od četiri uzastopna tripl-dabl. Osim njega u timu Oklahome, koja i dalje igra bez povrijeđenog Duranta, istakao se i glavni krivac što Mirotić nije debitovao za Španiju na velikom takmičenju- Serž Ibaka, koji je postigao 25 poena a imao je devet skokova.

                                       

Ubjedljivu pobjedu ostvario je Portland, koji je pred svojim navijačima savladao Dalas 94:75. U Blejzersima najbolji je bio LaMarkus Oldridž sa 17 poena i deset skokova, Batum je dao 15, a Demijan Lilard je uz 14 poena imao i pet asistencija.

U indisponiranom Dalasu najviše poena (12) dali su Monta Elis i Stoudmajer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније