Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 04. 2013. 23:02 >> 23:38

PRVI MEČ

EL: Barselona spretnija u drami

Košarkaši Barselone, tek poslije dodatnih pet minuta, pobijedili su Panatinaikos i stekli prednost u četvrtfinalnoj seriji Eurolige.

Katalonci su, pred svojom publikom, pobijedili Panatinaikos 72:70 (11:21, 23:21, 11:19: 19:13, 8:6) i poveli 1:0 u četvrtfinalnoj seriji.

Grci su vrlo lako mogli do pobjede, vodili su u većem dijelu meča, imali i 11 poena prednosti, ali to nije bilo dovoljno za trijumf.

Domaćin je priliku da pobijedi imao u „regularnom“ dijelu meča. Posljednji napad predvodio je Jaskevičijus, ali mu je Dijamantidis izbio loptu u prodoru ka košu. Ostalo je Barsi još nešto više od dvije sekunde za posljednji pokušaj, ali je Tomića rampom zaustavio Gist.

I u dodatnih pet minuta bilo je neizvjesno.

Navaro je bio najefikasniji po pobjedničkoj ekipi sa 14 poena, dok su Viktor Sada i Ante Tomić postigli po 13 poena, a Jasikevičijus 11 poena.

Za PAO najviše poena postigli su Džejms Gist i Stefon Lazme, po 14. Dijamantidis je ubacio deset, dok je Roko Leni Ukić upisao devet i sedam asistencija.

Sjutra se igraju preostala tri duela četvrtfinala elitnog evropskog takmičenja.

 

MOSKVA: CSKA - Kaha Laboral (18 sati)

PIREJ: Olimpijakos - Efes (20 sati)

MADRID: Real - Makabi Tel Aviv (20.45)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније