Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 04. 2013. 21:12 >> 21:12

EVROLIGA

Bertomeu upozorio Panatinaikos

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu poslao je pismo upozorenja čelnicima atinskog Panatinaikosa, u želji da se smire tenzije pred utakmice sa Barselonom u "OAKA areni" u okviru četvrtfinala Evrolige.

PAO je poražen u prvom meču u Barseloni, nakon produžetaka 72:70, a gostujući igrači ističu da su sudije umnogome uticale na konačan ishod. 

Prvi čovjek elitnog takmičenja smatra da je potrebno da igrači i čelnici "zelenih" smanje nervozu jer bi u suprotnom moglo da dođe do nemilih scena na utakmicama u Atini naredne sedmice. Pismo je upućeno predsedniku Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu:

Gospodine predsjedniče,


moram da izrazim zabrinutost zbog ponašanja vaših košarkaša. U prošlosti smo prisustvovali utakmicama u Atini na kojima je bilo nemira na tribinama, zbog kojih je vaš klub kažnjavan. Ne želimo da ružne slike bacaju ljagu na naš sport, ali želimo da po svaku cijenu spriječimo bilo kakve nemile događaje.

Iz tog razloga zahtijevam od vas da preduzmete sve neophodne mjere kako bi se utakmice u četvrtfinalu plej-ofa u Atini odigrale u najboljem mogućem redu. Takođe, zahtijevam maksimalnu bezbijednost za sve aktere utakmica, igrače, trenere, sudije, kao i ostale činioce.

Đordi Bertomeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније