Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 04. 2013. 23:41   >>  23:41

EVROLIGA

Dijamantidis presudio Barsi

Baš kao i dva dana ranije, Barselona i Panatinaikos su odigrali dramatičan meč, samo je ishod drugačiji. Trojkom Dijamantidisa Grci su napravili brejk i izjednačili 1:1 u seriji - 66:65. Naredna dva meča igraju se u Atini.

 

Meč je tokom cijelog toga bio izjednačen,a završnica je bila za Hičkoka.

Legendarni plej "zelenih" najprije je,  trojkom, vratio prednost na stranu gostiju poslije dugog perioda vođstva Barse - 60:58, a onda jesjajnim šutem van linije 6,75 metara i to preko Džavaija, ubacio "suzu" i, ispostavilo se, donio pobjedu koju Grci nose u "OAKA Arenu".

Ekipa Ćavija Paskvala je u preostalom vremenu propustila dvije prilike da preokrene i slavi. Prvo je Navara izblokirao Lazme, ali je lopta opet pripala domaćem timu,a do kraja je ostalo sekund i sedam desetinki. Lopta je došla do Jasikevičijusa koji je promašio za tri poena...

Dijamantidis je meč je završio sa deset poena. Džejms Gist je bio najefikasniji u redovima pobjednika sa 14, a još jednom je vrlo dobar bio i Stefon Lezme, koji je imao učinak od devet poena, sedam skokova i tri blokade.

Huan Karlos Navaro bio je ubjedljivo najbolji kod Barselone sa 20 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније