Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 04. 2015. 22:30 >> 22:24

ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA

Jovović: Presudili karakter i hladna glava

Trener Budućnosti Igor Jovović bio je oduševljen navijanjem u "Morači" i istakao da su navijači nosili tim do druge uzastopne pobjede nad Cedevitom u polufinalnoj seriji. Ipak, mladi strateg je poručio da još ništa nije odlučeno pred gostovanje u Zagrebu predstojećeg vikenda.

"Hvala publici, Podgorica ne pamti ovakvo navijanje. Navijači su bili naš 6. igrač i davali nam vjetar u leđa tokom cijelog meča. Imali smo protiv sebe sjajnog protivnika kakva je Cedevita, ali je presudio karakter i hladna glava koju smo imali kada se rješavalo",rekao je trener Igor Jovović.

Podgoričani su meč prelomili u posljednjoj četvrtini dalekometnom paljbom Rejnoldsa i Šehovića, a tačku na pobjedu stavio je Savović košem uz dodatno slobodno bacanje.

"Ovo je samo 2:0. Idemo sada u Zagreb da pokažemo stabilnost, siguran sam da moji igrači neće poletjeti nakon 2:0, jer ništa nije gotovo. Pokušaćemo već u prvom narednom meču da odigramo najbolje što je moguće", kazao je Jovović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније