Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Kosarka.me ]

24. 04. 2015. 18:59 >> 18:57

DEBITOVAO U ACB LIGI

Nikolić: Ostvario mi se san!

Dvadesetdeveto kolo ACB lige u sezoni 2014/15 ostaće zlatnim slovima upisano u karijeri mladog crnogorskog centra Zorana Nikolića!

Naime, talentovani 19-godišnji Nikšićanin je u nedjelju popodne, u dresu Huventuda, protiv Valensije debitovao u najjačoj evropskoj ligi!

''Kada sam zakoračio na teren ostvario mi se san! Adrenalin mi je bio na maksimalnom nivou, srce je ludački tuklo'', prepričava nam svoj osjećaj sa debija mladi Crnogorac, čiju sreću nije mogao da umanji ni poraz od Dubljevića i drugova (91:95).

Nikolić je protiv Valensije na terenu proveo 4 minuta i 40 sekundi i za to vrijeme je uspio da ubaci dva poena i upiše jedan skok!

Momenat koji će crnogorska košarkaška nada pamtiti cijelog života desio se u finišu prvog poluvremena: Naćo Ljovet je krenuo u prodor i na sebe ''navukao'' dva igrača.

Bek Huventuda je nesebično proigrao Nikolića, koji je prihvatio loptu ispod koša i uz faul je sproveo kroz obruč!

''Kada sam postigao koš, sva trema koju sam osjećao je nestala! Postići prve poene na ovom nivou, i to protiv Valensije koju predvodi moj prošlogodišnji trener Karlas Duran, je nešto što mi zaista mnogo znači!'' ,kaže juniorski reprezentativac Crne Gore.

Zoranov prvi meč u elitnom rangu španskog košarkaškog takmičenja, sa tribina su posmatrali ponosni roditelji i stariji brat.

''Presrećan sam i nadam se da ću do kraja sezone dobiti još koju šansu da zaigram'', zaključio je Zoran razgovor sa nama.

Nadamo se da će Nikolić u najjačim evropskim takmičenjima postići još mnogo koševa, a prvi možete pogledati na klipu u prilogu!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније