Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 04. 2015. 10:02 >> 09:55

PRED NASTAVAK SERIJE

Radonjić zabrinut zbog povreda

Košarkaši Crvene zvezde pobjedom su počeli borbu za šampionski prsten ABA lige, a pred nastavak serije, trener beogradskog tma Dejan Radonjić zabrinut je zbog povreda svojih igrača.

Radonjićevi izabranici slavili su u prvom meču finalne serije plej-ofa protiv ekipe Cedevite rezultatom 68:59, tako da ih sada dijele još dva trijumfa do osvajanja titule najboljeg na Jadranu.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Telekom istakao je da je njegova ekipa odigrala sjajno prvo poluvreme, ali da odnos snaga nije bio realan.

"Krenuli smo u meč jako dobro, odigrali izvanredno prvo poluvreme i napravili razliku koja sigurno nije bila očekivana s obzirom da jako dobro znamo kakvog je kvaliteta ekipa Cedevite. Mislim da je ta razlika u prvom poluvremenu bila neočekivano velika. I najveći optimisti nisu mogli da se nadaju da će sve da izgleda tako dobro kao u prvom dijelu meča i bilo je sasvim realno da dešavanja budu u drugom poluvremenu budu drugačija. Mogli smo prikazati pametniju igru, ali moglo je biti i neizvjesnije toliko da se Cedevita bori za pobjedu. Zbog toga smatram da slika prvog poluvremena nije bila realna, a reakcije i jednog i drugog tima u drugom dijelu meča imali ste prilike da vidite", napomenuo je Radonjić, prenosi sajt KK Crvena Zvezda.

Kazao je da ih u stručm štabu brine zdravstvena situacija:

"Jović je na poluvremenu prijavio da se ne osjeća dobro što se moglo i vidjeti. Ono što nas brine je i situacija oko Cirbesa. Teško je očekivati da će moći da igra u drugoj utakmici. Još teži meč nas očekuje. Nadam se da ćemo makar za jednog igrača biti kompletniji. To bi nam jako značilo", rekao je Radonjić.

Strateg "crveno-bijelih" potom se još jednom osvrnuo na zdravstveno stanje Stefana Jovića.

"Loše se osjećao. Nije povreda u pitanju, jednostavno se loše osjećao. Videćemo da li je neka bolest ili temperatra u pitanju. Osjećao je malaksalost i nije bio spreman za igru", objasnio je Radonjić.

Mladi stručnjak ne smatra da treća četvrtina treba da služi kao opomena njegovim izabranicima:

"Nije potrebna opomena jer svi znamo kakva je ekipa Cedevite i sa kojim kvalitetom i iskustvom igra. Svjesni smo da nas očekuje jako teška serija i velika borba. Naravno, navijački gledano mi bismo voljeli da sve to bude rutinski i onako kako to Zvezdini simpatizeri doživljavaju. Međutim, na terenu je sasvim druga priča. Realno je da će biti jako teško. Cedevita je pokazala kvalitet i mi nismo reagovali kako treba kada se igra protiv jedne takve ekipe, ali ćemo pokušati da u nedjelju odigramo drugačije", rekao je Radonjić:

Večerašnji duel u dvorani Pionir počeće u 20 sati i 30 minuta.

U plej-ofu igra se na tri dobijena meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније