Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 04. 2013. 13:24 >> 13:24

LJEKARI UTVRDILI

Lejkersi bez Brajanta od šest do devet mjeseci

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant pauziraće od šest do devet mjeseci, tako da će se na njegov povratak na teren čekati do početka naredne sezone.

Brajant je pokidao Ahilovu tetivu u meču sa Golden Stejtom, zbog koga će propustiti ostatak sezone, a možda i plej-of.

"Pitao sam Herisona Barnsa da li me on udario, rekao mi je da nije. Znao sam odmah šta se dogodilo, ali sam se nadao da, ipak, nije, pa sam pokušao da hodam. Međutim, nisam mogao da stanem na nogu. Sjedio sam u svlačionici ne znajući hoću li moći da se vratim na teren nakon ovakve povrede. ”, rekao je Brajant.

Brajant je sa "jezerašima" osvojio pet šampionskih prstenova i velika želja mu je bila da šestom titulom dostigne učinak Majkla Džordana.

"Sad treba da se vratimo poslije ovoga i budem isti igrač ili bolji kad imam 35 godina?! Kako to da izvedem. Nemam pojma. Imam li volje ovo da prevaziđem? Možda treba da iznesem stolicu za ljuljanje i sjećam se karijere koju sam imao. Možda se ovako završava moja knjiga... A možda i ne!", napisao je košarkaš na svom Fejsbuk profilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније