Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 05. 2015. 09:52 >> 09:46
2

KK SUTJESKA

"Najoštrije osuđujemo nemile scene"

Košarkaški klub Sutjeska osudio je nemile scene sa četvrte utakmice finala plej-ofa u Nikšiću protiv Budućnosti i žale što je došlo do prekida utakmice.

Saopštenje KK Sutjeska prenosimo u cjelosti:

"Najoštrije osuđujemo nemile scene viđene na četvrtoj utakmici playoff-a ERSTE crnogorske lige i nesportsko ponašanje pojedinaca koje je rezultiralo prekidom meča. KK Sutjeska koji je prepoznat po fer i sportskom nadmetanju ne može prihvatiti da je utakmica od posebnog značaja, koja je trebala da bude kruna uspješne sezone i izvanrednog timskog rad, a završena na ovakav način.

Izražavamo najdublje žaljenje što je došlo do prekida utakmice i što je ovaj sportski događaj imao nesportski kraj.

Klub je sa svoje strane učinio sve da se stvori vrhunski sportstki ambijent sa istinskom željom da bolji pobijedi, ali nažalost došlo je do prekida utakmice zbog incidenata od kojih se klub u potpunosti ograđuje i na koje nije mogao uticati. Takođe žalimo što ponašanje pojedinih igrača Budućnosti nije bilo na na nivou primjerenom ovom finalu i koje je umnogome doprinijelo da do ovakvog ishoda dođe.

Izražavamo zahvalnost našim sportskim prijateljima iz KK Budućnost Voli koji su nakon prvog prekida prihvatili da se meč nastavi, čime su pokazali volju da se ovaj meč završi na pravi sportski način.

KK Sutjeska izražava posebnu zahvalnost svim onim iskrenim navijačima koji su svojim sportskim ponašenjem i podrškom bodrili naš klub na ovoj i prethodnim utakmicama, uz žaljenje što i danas nijesmo imali priliku da im priuštimo novu istorijsku pobjedu."

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније