Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 05. 2015. 08:30   >>  08:26

VODE 2:0

Moćni LeBron za novi brejk Klivlenda

Košarkaši Klivlenda napravili su i drugi brejk u finalu Istočne konferencije, nakon što su sinoć pobijedili u gostima Atlantu 94:82. Najazaslužniji za trijumf Kavalirsa bio je LeBron Džejms koji je ubacio 30 poena i poveo svoj tim do ubjedljive prednosti u seriji, koja se od nedelje nastavlja u Ohaju.

 

Klivlend, za koji nije igrao startni plej Irving, utakmicu je prelomio u trećoj četvrtini. Džejms je ubacio 11 poena, Hoksi su šutirali samo 32% (sedam od 22), a Klivlend je poveo sa 84:66.

Razlika bi na kraju meča bila i veća da četvrtu četvrtinu nijesu igrale uglavnom rezerve.

“Koliko mi pomaže što u ekipi imam LeBrona?”, odgovorio je ne vjerujući u pitanje strateg Klivlenda, Dejvid Blat i dodao: “Da li stvarno moram da odgovorim na to”.

Irving je odsustvovao zbog povrede koljena, ali njegov izostanak se nije osjetio.

Džejms je preuzeo čak i prevođenje napada, koristeći lošiji nastup DeMara Kerola, koji nije bio skroz spreman zbog povrede.

Ipak nije samo Kerol lošije odigrao.

“Za plej-of je potrebno više”, kazao je trener Atlante Majk Badenholcer.

Naredne dvije utakmice se igraju u Klivlendu.

                                            

                                           

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније