Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 05. 2015. 09:23   >>  25. 05. 2015. 18:20

FINALE ZAPADA

Voriorsi razbili Rakete, Kari oborio rekord

Golden Stejt Voriorsi sinoć su nastavili seriju pobjeda u finalu Zapadne konferencije i sada vode sa 3:0. "Ratnici" Stiva Kera su ubjedljivo slavili u Teksasu 115:80, uz još jednu odličnu partiju prve zvijezde Stefa Karija.

 

Ker nakon meča nije krio oduševljenje igrom MVP-ja regularne sezone.

"Imao je odličnu sezone. Njegove procente je teško objasniti jer mislim da nikad nijesmo vidjeli da niko tako šutira iz driblinga, ili dodavanja kao Stef", kazao je Ker.

Variorsi su dobili prva dva meča na svom terenu sa ukupnom razlikom od pet poena, ali sinoć se Kari pobrinuo da ishod bude drugačiji, i već je u drugoj četvrtini bilo plus 26 za Voriorse.

Sada Golden Stejt dijeli samo jedan meč od velikog finala u kom nijesu bili od 1975. kada su bili šampioni.

Kari je bio nezaustavljiv, dao je sedam trojki (ukupno 40 poena) i tako oborio rekord po broju ubačenih šuteva za tri u plej-ofu (64).

Džejms Harden je dao samo 17 poena, uz očajan šut iz igre (3-16).

                                

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније