Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2013. 08:57 >> 11:41

NBA

Klipersi blizu četvrtog mjesta

Klipersi su se, pobjedom na Portlandom 93:77, oprostili od svojih navijača u regularnom dijelu sezone. Atlanta poražena na svom terenu od Toronta 96:113, tako da će u plej ofu najvjerovatnije igrati da Indijanom.

Kliperse je trijumf doveo na pobjedu od četvrtog mjesta na Zapadu, ako večeras u posljednjem meču savladaju Sakramento u gostima, igraće sa memfisom i imaće prednost domaćeg terena.

Kod domaćih, najbolji je bio Karon Batler koji je odigrao sjajnu treću četvrtinu, u kojoj je ubacio 18 od 22 poena.

U ekipi Portlanda, koji sutra ide na odmor, Saša Pavlović je odigrao više od 20 minuta, ubacio je 5 poena.

U drugoj utakmici večeri Atlanta, koja je praktično igrala sa rezervnim timom, porazom je, praktično, izgubila petu poziciju. Sada su izjednačeni sa Čikagom, uz to Bulsi imaju bolji međusobni skor.

Ako večeras Čikago dobije Vašington biće peti, bez obzira na ishod duela Atlante protiv Niksa u Njujorku. Houksi će, umjesto na Brulin, igrati protiv Indijane.

Za slavlje Toronta najzaslužniji su DeMar DeRozan i Rudi Gej, koji su zajedno postigli 52 poena. Reptorsi, koji još jednu sezonu ostaju van plej ofa, pogodili su dvije trećine šuteva u prvom poluvremenu.

Klipersi - Portland 93:77
Atlanta - Toronto 96:113

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније