Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2013. 23:46 >> 23:48

EVROLIGA

Kaha pregazila CSKA

Nakon dva ubjedljiva poraza u Moskvi, Kaha Laboral se djelimično revanširala CSKA-u pobijedivši ga sa ubjedljivih 93:72. Izabranici Žana Tabaka su smanjili na 2:1 u pobjedama i produžili nadu za odlazak na fajnal-for.

Meč je bio neizvjestan samo u prvoj četvrtini. Potom su Baskijci počeli da rešetaju koš gostiju iz svih pozicija, pa je već na poluvremenu bilo ogromnih 19 razlike za Kahu - 43:24.

Kada je krajem treće deonice Kaha povela sa 28 razlike (64:36) činilo se da će Moskovljani doživjeti jedan od najtežih poraza u istoriji, ali su se domaći smilovali u posljednjih 10 minuta, primili čak 33 poena, pa se ruski tim spasio katastrofe.

Tomas Uertel bio je najbolji u pobjedničkom timu sa 21 poenom, dok je Milko Bjelica ubacio 15 uz šut za tri 3/3, a Nemanja Bjelica utakmicu je završio sa 13 poena.

Nenad Krstić je postigao 12 poena za CSKA, uz pet skokova, Vladimir Micov postigao je 11, Zoran Erceg 10.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније