Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 06. 2015. 12:20 >> 12:11

REPEŠIN NASLJEDNIK

Mršić novi trener Cedevite

Nakon iznenadnog odlaska Jasmina Repeše u Emporio Armani iz Milano mjesto prvog trenera Cedevite preuzima Veljko Mršić, posljednje dvije sezone prvi asistent seniora tog zagrebačkog kluba.

 

"Sve se odigralo vrlo brzo, ukazano mi je povjerenje što je velika čast i meni obaveza da klub podignemo na još veći nivo, najmanje da zadržimo ove uspjehe koje smo imali posljednjih sezona. Već sam tri godine u klubu, jako dobro poznajem situaciju, klupske odnose a i ljudi u klubu mene jako dobro poznaju. Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo," rekao je Mršić nakon preuzimanja prvog tima.

Veljko Mršić je kao prvi trener kratko vodio Split, Varese i Cibonu a prije postanka pomoćnim trenerom Jasmina Repeše s juniorima Cedevite osvojio je titulu prvaka Hrvatske.

Stručni štab ostaje isti, pomoćnici Mršiću bit će Dražen Oreškovič i Dino Repeša, a u klubu planiraju  da ga popune dovođenjem još jednog inostranog stručnjaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније