Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 04. 2013. 21:45 >> 21:45

EL: Izabrana najbolja petorka četvrtih utakmica

Juče su završene četvrte utakmice plej-ofa Evrolige, pa je određeno pet najkorisnijih igrača tih mečeva.

CSKA se pridružio Realu na fajnal-foru, a najzaslužniji za treću pobjedu Moskovljana nad Kahom Laboral i to usred Baskije bili su Viktor Hrijapa i Nenad Krstić.

Hrijapa je ostvario učinak od 19 poena, 12 skokova, 4 asistencije i tri ukradene lopte, za indeks 29, koji mu je donio zvanje MVP.

Krstić je meč završio takođe sa 19 koševa, ali je zaradio indeks 27, dok je krilni igrač Olimpijakosa, Kostas Papanikolau, imao dva indeksna poena manje.

Petorku četvrtih utakmica kompletirali su Ante Tomić sa indeksom 21 i Džordan Farmar, junak pobjede Efesa nad Atinjanima. Amerikanac je postigao 15 poena, postigao je odlučujuću trojku, kao i penale prije i poslije tog "hica", a na kraju je ostvario indeks 20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније