Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 04. 2013. 23:57 >> 23:58

NBA

Melova simultanka za vođstvo Niksa

Njujork Niksi su slavili protiv Boston Seltiksa u prvoj rundi plej-ofa NBA lige 85:78 i poveli sa 1:0 u seriji.

Niksi su goste iz Masačusetsa slomili u posljednjem periodu u kojem su Seltiksi potigli samo 8 poena, koliko su imali i izgubljenih lopti.

Dominirao je Karmelo Entoni sa 36 poena, 6 skokova i 4 ukradene lopte, Džej Ar Smit je ubacio 15 poena uz 5 skokova, dok je 13 poena uz 6 asistencija imao Rejmond Felton.

Džef Grin postigao je 26 poena (20 u prvom poluvremenu) za Seltikse uz 7 skokova. Pol Pirs je ubacio 21 uz 7 asistencija i 5 skokova.

Na početku je izgledao je da će Entoni sam da sruši Seltikse. Postigao je deset poena u prva četiri minuta (4/4 iz igre), ali su gosti na vrijeme pronašli rješenje za njega, zaigravši mnogo agresivniju odbranu na Melu.

Poluvrijeme je završeno 53:49 za Seltikse.

Seltiksi su održavali vođstvo još neko vrijeme u nastavku, ali ih je potpuno izdao šut.

U posljednjem periodu nastavljena je agonija Seltiksa u šutu (3/10), da bi polovinom četvrtine, izgubili nekoliko lopti, što je sjajni Entoni kaznio i odveo Nikse na 83:76, minut i po prije kraja.

Melo je asistencijom za Kenjona Martina, pokazao raznovrsnost i da ne razmišlja samo o šutu, a krilni centar je  polaganjem potvrdio pobjedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније