Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 07. 2015. 12:47   >>  12:42 1

JEDNOGODIŠNJI UGOVOR

Sead Šehović pojačao Budućnost

Mladi Bjelopoljac Sead Šehović potpisaće danas jednogodišnji ugovor sa ekipom Budućnost Volija, potvrdio je sportski direktor "plavih" Gavrilo Pajović.

Rođeni brat kapitena Budućnosti, Suada, prvo je zvanično pojačanje kluba iz Njegoševog parka za ovu sezonu, prenosi Portal Analitika.

"Poznati su nam kvaliteti Seada Šehovića. On je bio naš nekadašnji član, pratili smo ga svih ovih godina, tako da nas raduje njegov povratak u Budućnost. Ono što je nama potrebno za iduću sezonu mi smo kod njega prepoznali i nadam se da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo", kazao je Pajović.

Kada su u pitanju nova pojačanja, Pajović nije mogao da kaže ništa konkretno.

"Gledamo, osluškujemo tržište. U ovom trenutka mnogo je kvalitetnih igrača ali su skupi za nas, tako da moramo malo sačekati za nova pojačanja, da vidimo u kom pravcu će se to odvijati. Trebaju nam igrači na poziciji '1' i '4', ali čekamo pa ćemo vidjeti što će dalje biti", zaključio je Pajović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније