Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92 ]

30. 07. 2015. 18:38 >> 18:28
1

BIRD PRIZNAO

Džordan bi me ubio 'jedan na jedan'

Legenda Boston Seltiksa Lari Bird dao je zanimljivu izjavu na pitanje da li bi mogao u ovom trenutku da dobije Majkla Džordana 'jedan na jedan'.

Trostruki NBA šampion bio je iskren rekavši da bi ga Džordan 'ubio'.

"To bi bio dobar meč. Ipak, moram da priznam da bi me Majkl ubio. Imam 18 kilograma više nego kada sam igrao. Slomljen sam. Nije me briga kao nekada. Još uvijek ima žara u meni, ali ne kao u vrijeme dok sam igrao. Mislim da bi ipak bilo izjednačeno", rekao je Bird. 

Džordan je šest godina mlađi od Birda, ali su i pored toga njih dvojica imali nekoliko odličnih duela, a ostao je upamćen onaj iz Boston Gardena kada je Džordan šampionima ubacio 63 poena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније