Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kscg.me ]

01. 08. 2015. 18:07   >>  18:04

LAKO SA ČEŠKOM

Juniori protiv Finske za opstanak u eliti

Juniorska reprezentacija igraće protiv Finske za 13. mjesto na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u grčkom Volosu i opstanak u A diviziji – izabranici Boška Radovića su u prvom meču razigravanja od 13. do 16. pozicije savladali Češku 75:53 (19:18, 16:6, 17:16, 23:13).

Naša reprezentacija vodila je od prvog do posljednjeg minuta, a nakon sjajnog izdanja na početku posljednje dionice, zadala je i završni udarac Češkoj, koja je uz Ukrajinu, ispala u B diviziju.

Crna Gora i Finska u nedjelju (15.30 sati po našem vremenu) će igrati direktan duel za opstanak u elitnom rangu evropske košarke.

Todor Radonjić je bio najefikasniji u našem timu sa 19 poena (tri trojke), uz devet skokova, Ognjen Čarapić je upisao 17 poena, uz sedam asistencija, dok su Marko Grković i Filip Bakić meč završili sa po 13. Grković je pogodio četiri od ukupno 12 trojki naše reprezentacije.

U poraženoj selekciji istakao se Martin David sa 16 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније