Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 04. 2013. 08:56 >> 09:13

NBA PLEJ OF

Čikago napravio brejk

Čikago je napravio brejk u Bruklinu i izjednačio na 1:1 u seriji, Klipersi u posljednjoj sekundi savladali Memfis, tako da na gostovanje idu sa dvije pobjede prednosti.

Bulsi su, zahvaljujući odličnoj odbrani, cijeli meč bili u prednosti. Bruklin je imao loše šutersko veče, sa samo 35 odsto uspješnosti i samo postignute četiri trojke iz 21 pokušaja.

Žoakim Noa je, uprkos povredi članaka, pomogao svojoj ekipi da izjednači rezultat u pobjedama. Francuski centar je na parketu proveo 14 minuta, postigavši 11 poena, uz 10 skokova. Igrači Čikaga su raspodijelili poene, tako da je najefikasniji bio Deng sa 15.

Serija se seli u Ilinois, treći meč na programu je u četvrtak.

Klipersi svojim navijačima priredili pravu dramu. Kris Pol je u posljednjoj sekundi pogodio za pobjedu Klipersa protiv Memfisa, sada 2:0 je za šampiona Pacifika, ovaj drugi meč su dobili mnogo teže nego na otvaranju serije, ali bi mogao da bude ključan za ishod ovog duela.

Gosti su se vratili u meč u posljednjoj četvrtini, gubili su tokom utakmice, ali i držali priključak. Kod domaćih najbolji je bio Kris Pol, koji je bio ključni igrač i u prvom duelu, sa 24 poena, uz 9 asistencija, a s druge strane istakao se Konli, koji je ubacio 28 poena, što je i njegov rekord karijere kada je plej of u pitanju.

Memfis će kod kuće, u sljedeća dva meča, probati da anulira prednost Klipersa, ali psihološka prednost je na strani ekipe iz Los Anđelesa.





Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније