Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

27. 04. 2013. 22:43   >>  22:55

PRVA LIGA

Lovćen obezbijedio titulu

Rukometaši Lovćena tri kola prije kraja šampionata obezbijedili su novu titulu prvaka Crne Gore. Lovćen je večeras u Nikšiću, u trećem kolu Mini lige za prvaka, savladao Sutjesku 37:23 (16:11) i zadržao nedostižnih sedam bodova prednosti.

Cetinjski tim u dosadašnjem dijelu prvenstva ima maksimalan učinak. U drugom meču ovog kola Mojkovac je pred svojim navjačima savladao Budvansku rivijeru 22:19 (12:9).

Duel Mini lige za opstanak, između Berana i Mornara 7 u Bijelom Polju, prekinut je osam sekundi prije kraja meča nakon što je navijaač beranskog tima ušao u teren i sa leđa udario rukometaša barske ekipe Božidara Kneževića.

U trenutku prekida rezultat je bio neriješen 21:21.

U ovom kolu slobodan je bio Ulcinj.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније