Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 10. 2015. 10:19   >>  10:08 6

DIREKTNO NA TVCG2

Rukometašice u Baru sa Makedonijom

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Baru sa Makedonijom utakmicu četvrte grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

Početak duela zakazan je za 19 sati i 30 minuta, uz direktan prenos na Drugom programu TVCG.

Selektor Dragan Adžić je poručio da respektuju protivnika, ali da uprkos kadrovskim problemima očekuje pobjedu.

U sastavu je čak osam juniorki, ali selekor smatra da će spoj mladosti i iskustva dati rezultat, kako protiv Makedonije, tako i četiri dana kasnije u duelu sa Slovenijom u Ljubljani.

"Uradićemo sve da nadmjestimo neigranje pojedinih igračica i da ova mladost pokaže da ima potencijal da igra u gostima, da ostvaruje pobjede i da što je možda najvažnije, naporvimo jedan krupan korak ka Evropskom prvenstvu", kazao je Adžić na jučerašnjoj konferenciji za medije.

U drugom meču te grupe, 30 minuta ranije u Umagu, sastaće se Hrvatska i Slovenija.

Slovenija će biti rival Crne Gore u drugom kolu, u nedjelju u Ljubljani.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније