Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

16. 10. 2015. 14:12 >> 15:10

LIGA ŠAMPIONA

Žderić: Budućnost ima svoj cilj

Budućnost respektuje Savehof, ali ima svoj cilj i želi pobjedu na startu Lige šampiona, kazala je golmanka podgoričkog rukometnog kluba Marta Žderić.

Budućnost i Savehof odigraće u nedjelju utakmicu prvog kola Lige šampiona.

Žderić je kazala da su igračice spremne za start najkvalitetnog klupskog rukometnog takmičenja u Evropi.

"Počinje Liga šampiona, ono za šta smo se spremali ljetos. Spremne čekamo početak nedjeljne utakmice. Samo da budemo sve zdrave. Pozvala bih navijače da nas podrže u prvoj utakmici", kazala je Žderić na konferenciji za novinare.

Ona je kazala je Savehof promijenio ekipu, ali da ima kvalitetan sstav.

"Ne treba potcjenjivati nikoga, a mi znamo koji je naš cilj, znamo našu igru. Sigurno smo se dobro pripremili. Ne bi trebalo da bude problema", kazala je Žderić.

Ona je kazala da konkurencija na golu nije kao prošle sezone, kada su u Budućnosti bile Klara Voltering i Marina Rajčić.

"Konkurencija postoji, tu su mlade djevojke, željne dokazivanja. Radim kao što sam radila sve ove sezone u Budućnosti. Spremna sam i neće biti problema. Radim najbolje što mogu", kazala je Žderić.

Srednji bek Milena Raičević smatra da će podgoričkom tim, kao zvaničnom šampionu Evrope, ove sezone biti teže nego prošle.

"Dočekujemo Savehof, ekipu koja je dosta izmijenila sastav, ali ih ne smijemo potcijenjivati. Igrali smo sa njima na turniru u Skoplju, osjetili smo ih. Vjerujem da ćemo pokazati igru koja se očekuje od nas. Nijesmo imali adekvatan broj utakmica, ali sam sigurna da nam to neće biti problem da pokažemo našu pravu igru", kazala je Raičević.

Ona je istakla da je za Budućnost lakše što prvo igra sa Savehofom i Lublinom, pa tek onda sa Bukureštom.

"Rumunski tim je bolji, a imajući u vidu da nam je prva utakmica duel sa Savehofom će nam dobro doći da iz utakmice u utakmicu podižemo formu. Nemamo dovoljan broj utakmica, ali nijesmo se ni prošle godine žalili, pa nećemo ni ove", kazala je Raičević.

Ona je istakla da je prednost podgoričkog tima u odnosu na rivale kolektiv, saradnja među igračicama i fokus na igru u odbrani.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније