Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

15. 01. 2016. 14:21   >>  14:07

ADŽIĆ PORUČIO

Znamo kako se pobjeđuje Vardar

Budućnost respektuje Vardar i njegov kvalitet, ali zna kako se pobjeđuje makedonski prvak i želi da to ponovi, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Vardar odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu drugog kola Glavne runde Lige šampiona.

Adžić je kazao da je Vardar tim koji ima najbolju startnu poziciju jer njegove rukometašice nijesu imale opterećenje na Svjetskom prvenstvu. 

"Duže su zajedno, a očekuje nas jači igrački nego na fajnl-foru za Sanju Damjanović i Andreu Čović. Znamo kako smo pobjeđivali Vardar i nadam se da ćemo izazov riješiti u našu korist i osvojiti važne bodove za četvrtfinale", kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je kazao da je dosta objektivnih faktora uticalo na slabiju igru i poraz Budućnosti u Đeru.

"Budućnost je uvijek znala da izvuče pouke iz poraza i izađe jača, bogatiji smo za iskustvo iz Đera. Siguran sam da ćemo se protiv Vardara predstaviti u još boljem svjetlu", rekao je Adžić.

On je kazao da ekipa uoči meča sa Vardarom imala puno problema sa povredama.

"Suzana Lazović je danas operisana u Danskoj i na nju nećemo moći da računamo od četiri do šest nedjelja. Marta Žderić ima problema sa Ahilovom tetivom, Dragana Cvijić sa koljenom, a na povrede se žale Kristina Neagu i Majda Mehmedović", kazao je Adžić.

On vjeruje da će ekipa prevazići sve probleme i u najjačem sastavu suprostaviti se Vardaru.

"Kvalitetno smo radili, moramo kroz utakmice da podižemo nivo forme i vjerujem da će se to osjetiti protiv Vardara", kazao je Adžić.

Budućnost je u Đeru prekinula seriju od 22 meča i 20 mjeseci bez poraza.

Vardar je na startu Glavne runde savladao Bukurešt 22:21.

Budućnost je posljednje dvije godine eliminisala Vardar u polufinalu završnog turnira Lige šampiona.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 16 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније