Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: O.Z.

01. 07. 2016. 14:19 >> 14:15

IZBJEGLE BUKUREŠT

"Plave" sa Turingerom i Mecom

Rukometašice Budućnosti u novoj sezoni Lige šampiona igraće u grupi A sa njemačkim Turingerom, francuskim Mecom i pobjednikom kvlifikacione grupe 1 u kojoj su norveški Glasverket, Podravka, Dalfsen iz Holandije i turski Jenimahale, odlučeno je danas žrijebom u danskom gradu Glostrupu.

Izabranice Dragana Adžića su izbjegle aktuelnog šampiona Evrope tim Bukurešta, koji je bio u drugom šeširu, ali i neugodni ruski Rostov Don.

"Plave", koje su bile nositlejke na žrijebu, u drugoj fazi će se ukrstiti sa timovima iz grupe B u kojoj su Vardar, Astrahanočka, FTC i jedan tim koji će učešće u elitnom takmičenju izboriti kroz kvalifikacije.

Sreće na žrijebu nije imao branilac titule Bukurešt. Šampion Evrope igraće u grupi C sa vicešampionom Đerom, danskim Midtjilandom i Rostovom.

Kvalifikacije su na programu 10. i 11. septembra, kada će Podgoričanke saznati ime četvrtog rivala.

Utakmice prvog kola igraće se od 14. do 16 oktobra. Budućnost će na startu takmičenja ugostiti Mec.

Tri prvoplasirane ekipe izboriće plasman za glavnu rundu koja počinje 27. januara 2017. 

Sastavi grupa:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније