Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R.

29. 08. 2016. 20:38   >>  30. 08. 2016. 08:28 9

ODRŽAN UO RSCG

Popović v.d. selektora, Bošković odlazi

Izborna Skupština Rukometnog saveza biće održana 24. septembra, odlučio je večeras Upravni odbor (UO) te asocijacije.

Kako prenose Vijesti, Predrag Bošković je večeras na sjednici obavijestio članove Upravnog odbora da napušta funkciju predsjednika RSCG, jer se kandidovao za potpredsjednika EHF-a.

U saopštenju UO navodi da se zainteresovani kandidati mogu podnijeti kandidature do 9. septembra u 12 sati, prenosi Mina.

"Kandidature zainteresovanih kandidata za Predsjednika RSCG mogu se podnositi do 9. septembra u 12 sati, a prihvatanje kandidatura je do 14. septembra", piše u saopštenju sa sjednice.

Navodi se da je Odbor upoznat sa ostavkom selektora ženske reprezentacije Dragana Adžića.

"UO je odlučio da do izbora novog selektora Bojana Popović, kao vršilac dužnosti, vodi žensku reprezentaciju. Izbor novog selektora uslijediće nakon izborne Skupštine i konstituisanja novih organa Saveza", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније