Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R. [ Dnevne novine ]

21. 09. 2016. 19:42 >> 19:21

MILENA RAIČEVIĆ

"Kapitenska traka mi mnogo znači"

Dijete Budućnosti, Milena Raičević nova je kapitenka našeg najboljeg rukometnog kluba.

Dama koja punih 16 godina članica plavo-bijele rukometne porodice je tako naslijedila Radmilu Petrović, koja je odlučila da napravi pauzu u karijeri.

Milena je poznata kao igračica koja na svakoj utakmici gine za plavo-bijeli dres, tako da se može reći da je "traka" pošla u prave ruke. Ona ne krije da je za nju velika čast da nosi kapitensku traku, koju su prije nje nosile vrhunske igračice poput Maje Bulatović, Bojane Popović, Marije Jovanović, Klare Voltering…

"Čast mi je što sam dobila povjerenje stručnog štaba i kluba u kojem sam 16 godina. Daću sve od sebe da opravdam njihovo povjerenje. Nekome ko je čitav život posvećen jednom klubu sigurno da ovo priznanje mnogo znači", kazala je Raičević.

Rukometašice Budućnosti završile su mini pripreme u Baru, gdje su boravile protekle sedmice u sklopu priprema za početak nove sezone, koju otvaraju 15. oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Mec u prvom kolu Lige šampiona.

"Zadovoljne smo kako su tekle pripreme. S obzirom da zbog OI nijesmo imale pripremni period kao proteklih godina morale smo u što kraćem period što više da uradimo i na fizičkoj i na taktičkoj pripremi. Liga šampiona se bliži, bićemo spremne i jedva čekamo da počnu utakmice", rekla je Raičević.

Milena smatra da još uvijek novi tim ne zna svoje domete.

"Još se uklapamo, tako da ćemo tek kada počnu utakmice vidjeti kakav tim imamo. Naravno da imamo velike ciljeve, želimo plasman na fajnl for, do kojeg svakako nije lako doći", kazala je za Dnevne novine Milena.

Koliko neuspjesi na fanjl foru u Budimpešti, te na OI u Riju mogu da utiču na vas?

"Naravno da mogu da utiču, tačnije morali bi da utiču! Ali samo na bolje, jer od ovoga ne može gore. Mnogo smo puta imali ovakve padove i izdizali se iz njih, tako da vjerujem da ćemo i ovog puta to uspjeti", poručila je nova kapitenka plavih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније