Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

07. 11. 2016. 10:11 >> 09:57
2

"SITUACIJA PRENAPUMPANA"

Borozan: Potreban ozbiljan selektor

Crnogorski rukometni reprezentativac Vuko Borozan kazao je nakon remija sa Rusijom u Baru (24:24) da se nada da će nastavak kvalifikacija naša selekcija dočekati sa novim selektorom, te da će se u tim vratiti Vladan Lipovina i Nebojša Simić.

Borozan je u remiju sa Rusijom postigao deset golova i bio junak naše selekcije. To je prvi remi crnogorskih rukometaša nakon startnog poraza u Lundu od Švedske 36:21. Rusija je upisala drugi remi, nakon što je u prvom kolu u Moskvi igrala sa Slovačkom neriješeno 31:31.

Nakon meča Borozan je kazao da se nada da će „crveni“ nastavak kvalifikacija i duele sa Slovačkom dočekati kompletni i sa novim selektorom.

"Mnogo je važno da smo ostali neporaženi na ovom meču. Imali smo šansu da pobijedimo, nijesmo je iskoristili, međutim ono što je sada još važnije jeste da nastavak kvalifikacija dočekamo kompletni. Iskreno se nadam da će biti tako i da je to u interesu svih nas koji želimo dobro crnogorskom rukometu. Nadam se da će se sada u reprezentaciju vratiti prije svih Vladan Lipovina i Nebojša Simić koji će sigurno dati dodatni kvalitet, ali takođe vjerujem da će ubrzo i Stevan Vujović dostići željenu formu u novom klubu, jer ćemo i sa njim biti jači", kazao je Borozan, prenosi portal Handball Montenegro..

On je istakao da su pojedini mediji "napumpali situaciju oko Stevana Vujovića, jer nije bilo sve onako kao što se pisalo".

" On je igrač koji je potreban našoj selekciji i nadam se da će biti sa nama u nastavku kvalifikacija. Takođe bih naglasio i da smo zaslužili više pažnje od Saveza, a nadam se da ćemo uskoro dobiti pravog, ozbiljnog i kvalitetnog selektora, jer vjerujem da ukoliko se sve kockice poslože možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. To bi za ovu generaciju bila prava prilika da pokaže koliko vrijedi, ali naravno ukoliko budemo kompletni", kazao je Borozan, preosi portal Handball Montenegro.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније