Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 06. 2013. 20:36 >> 20:36
1

ZBOG INCIDENTA

Vujović kažnjen godinu dana

Rukometna federacija Makedonije suspendovala je trenera Vardara i nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije i Crne Gore Veselina Vujovića na godinu dana.

Vujović godinu dana nema pravo da vodi ekipu zbog učestvovanja u incidentu u odlučujućem meču za prvaka Makedonije između Vardara i Metalurga.

Na tom meču, Vujović je zaradio crveni karton jer je fizički nasrnuo na sudije a igrači su morali da ga drže kako ne bi došlo do kontakta.

Konflikt su započeli rukometaš Vardara Ilija Abutović i Filip Mirkulovski iz Metalurga, nakon čega je nastao opšti metež na terenu. Samo dan kasnije, Rukometni savez Makedonije kaznio učesnike oba igrača sa jedanim mečom suspenzije, dok je najgore prošao Vujović. Pored toga, Vardar će platiti i 10.000 denara zbog loše organizacije meča.

Legenda našeg rukometa, po svemu sudeći, neće moći da vodi Vardar naredne sezone, ali od ranije je poznato da katarski Al Kijad želi da ga dovede u svoje redove. Vardar će sigurno uputiti žalbu na takvu odluku, ali je mala vjerovatnoća da se Savez predomisli.

Veselin Vujović je 1988. proglašen za najboljeg rukometaša na svetu od strane Svetske rukometne federacije, što je bilo prvi put da ta organizacija dodjeljuje takvo priznanje.

kao reprezentativac Jugoslavije okitio se zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama 1984. u Los Anđelesu, a nakon dvije godine i na Svjetskom prvenstvu u Švajcarskoj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније