Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 12. 2016. 09:09 >> 08:47
8

DRUGA LIGA

Opšta tuča rukometaša u Nikšiću

Crnogorski klupski rukomet još jednom je dotakao dno, a tome su sinoć, u Sportskom centru, doprinijeli rukometaši Nikšića 2014 i Morače 2015, prenosi portal Onogošt.

Prljav meč od prvog sudijskog zvižduka, dva crvena kartona i veliki broj isključena nijesu mogla umiriti uzavrele strasti, pa je na tridesetak sekundi prije kraja meča sve to kuliminiralo opštom tučom na terenu.

Okidač je bio posljednji minut susreta kad su gosti preokrenuli rezultat i poveli sa dva gola razlike, protiv domaćina koji je bio favorit u ovom meču sedmog kola Druge muške lige.

Direktni učesnici, Đorđije Adžić iz Nikšića i Danilo Milić iz redova gostiju, uvukli su u konflikt i ostale saigrače, sijevale su pesnice, letjele su stolice sa tribina, a i pojedini navijači su pokušali da "dijele pravdu".

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 21:23 i sada će uslijediti disciplinski postupak protiv aktera konflikta i vjerovatno veoma oštre kazne.

Uoči ovog susreta Nikšić je bio neporaženi tim sa pet pobjeda, dok su gosti imali samo jedan trijumf.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније