Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavila: M.M.Lj. [ Mina ]

28. 01. 2017. 12:37 >> 12:26
2

BULATOVIĆ OPTIMISTIČNA

"Uradićemo sve da pobijedimo Vardar"

Vardar ima kvalitetan tim i važi za jednog od favorita za osvajanje Lige šampiona, ali će Budućnost i pored problema sa povredama sve uraditi da pobijedi, kazala je desni bek podgoričkog tima, Katarina Bulatović.

 

Budućnost i Vardar odigraće u nedjelju u Podgorici utakmicu prvog kola Glavne runde Lige šampiona, a direktan prenos možete pratiti na drugom programu TVCG.

Ona je kazala da će Budućnost biti oslabljena neigranjem Milene Raičević, Đurđine Malović i Biljane Novović, navodeći da vjeruje da će utakmicu dočekati spremne i u dobrom rasploženju.

"Vardar je jedan od najozbiljih kandidata za osvajanje titule Lige šampiona. Suvišno je govoriti o sastavu i kvalitetu igračica koje nose dres tog tima. Vjerujem da ćemo utakmicu dočekati u dobrom raspoloženju i da i pored izostanka povrijeđenih igračica možemo doći do prvih bodova u nastavku Lige šampiona“, rekla je Bulatović na konferenciji za novinare.

Ona smatra da izdanje skopskog tima u Regionalnoj ligi nije bilo prava slika njegovog kvaliteta.

"Znamo kako su odigrali prvu fazu Lige šampiona i kako su pobjeđivali sve protivnike. Biće težak meč, u kojem se niko neće štedjeti za bodove koji puno znače", kazala je Bulatović.

Ona je naglasila da Budućnost može više nego u prvoj fazi i da će to pokazato u utakmicama koje slijede.

 Talentovano desno krilo, Dijana Ujkić, kazala da Budućnost ukoliko želi pobjedu mora svih 60 minuta biti fokusirana na meč.

 "Jedva čekamo utakmicu. Dobro smo se spremali za njih. Moramo biti fokusirani i koncentrisani svih 60 minuta", rekla je Ujkić.

Vardar je grupnu fazu takmičenja završio bez poraza, sa pet pobjeda i remijem.

Isti broj pobjeda ima i Budućnost, ali i jedan poraz.

U međusobnom duelu Regionalne lige Budućnost je sredinom januara pred svojim navijačima slavila 30:29 (16:16).

Budućnost i Vardar osmi put sastaće se sjutra u Ligi šampiona.

Vardar je dobio dvije utakmice, jedna je završena neriješeno, dok je u četiri slavila Budućnost.

Podgorički klub najavio je da će uoči meča organizovati prikupljanje pomoći za trogodišnju Selenu Mandić.

Najavljeno je da će kutije biti postavljene na glavnim ulazima u i VIP loži Sportskog centra.

 "Žrk Budućnost poziva sve navijače da pokažu humanost da se pridruže akciji prikupljanja pomoći za djevojčicu koja je ponovo ujedinila Crnu Goru i sve ljude koji žele da dobije novu šansu za život", piše u saopštenju.

Saopšteno je da će na poluvremenu meča biti predstavljen šestočlani tim koji će predstavljati Crnu Goru na Svjetskim zimskim igrama Specijalne olimpijade u Austriji.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 19 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније